November 8 – 13, 2020

Hybrid Edition!

EUROPE'S GREATEST AGILE SOFTWARE TESTING FESTIVAL!

Program 2019

  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Expert
  • Keynote
  • Social
streaming icon streaming icon
view online sessions

Conf. Day 4, Friday, Nov. 8

There are 10+ tracks providing you lots of different input from talks, workshops and other sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00

online session

8:30

Registration

8:30-9:00 Registration Desk/F-Rooms Foyer


9:10

online session

45-minute Keynote

9:10-9:55 Room F1+F2+F3 - Plenary

The Missing Link...


9:55

Snack Break & Exhibition

9:55-10:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


10:25

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room E1 - Track 4: Mental Health Talks

Power Over Burn-Out in the Digital Age with Epigenetics

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room E1 - Track 4: Workshops

Bell Bottoms & Beyond

online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Room E1+E2+E3 - Track 4: Workshops

Being the Blockchain

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Hotel Lobby - Track 10: Bonus Sessions

Agile lessons from the ski slopes


10:55

Coffee Break

10:55-11:10 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


11:10

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room E1 - Track 4: Mental Health Talks

Multiple Selves?!

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room E1 - Track 4: Workshops

Testing Artificial Intelligence Systems

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Hotel Lobby - Track 10: Bonus Sessions

Cheering your way through test


11:40

Coffee Break

11:40-11:55 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


11:55

online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room E1 - Track 4: Mental Health Talks

Potter Syndrome

online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room E1 - Track 4: Workshops

How Testing Science Fiction became The Testing Fact

online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Hotel Lobby - Track 10: Bonus Sessions

The exciting parallels between cycling and testing!


13:25

online session

45-minute Keynote

13:25-14:10 Room F1+F2+F3 - Plenary

Uncomfortable Questions about Testing Addressed


14:10

Coffee Break

14:10-14:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


14:25

online session

30-minute Talk

14:25-14:55 Room E1 - Track 4: Mental Health Talks

Gratitude in business

online session

30-minute Talk

14:25-14:55 Room E1 - Track 4: Workshops

(Testing) Expectations VS (Augmented) Reality

online session

120-minute Workshop

14:25-16:25 Room E1+E2+E3 - Track 4: Workshops

WARNING: This is not a workshop, this is a testing meetup.

online session

30-minute Talk

14:25-14:55 Hotel Lobby - Track 10: Bonus Sessions

How to improve the I in Agile

Equipment required

14:55

Coffee Break

14:55-15:10 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


15:10

online session

30-minute Talk

15:10-15:40 Room E1 - Track 4: Mental Health Talks

The mysterious art of taking your direction in the dark

online session

30-minute Talk

15:10-15:40 Room E1 - Track 4: Workshops

Testing the Internet of Elevators

online session

30-minute Talk

15:10-15:40 Hotel Lobby - Track 10: Bonus Sessions

Testing Lessons from Ultra Marathon Running


15:40

Coffee Break

15:40-15:55 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


15:55

online session

30-minute Talk

15:55-16:25 Room E1 - Track 4: Mental Health Talks

Losing Body Weight & Gaining Product Quality

online session

30-minute Talk

15:55-16:25 Room E1 - Track 4: Workshops

How artificial intelligence empowers testing


16:25

Snack Break

16:25-16:55 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


16:55

Other Events:

Your privacy matters

We use cookies to understand how you use our site and to give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it and accept our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Use.