November 8 – 13, 2020

Hybrid Edition!

EUROPE'S GREATEST AGILE SOFTWARE TESTING FESTIVAL!

Program 2018

  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Expert
  • Keynote
  • Social
streaming icon streaming icon
view online sessions

Conf. Day 1, Tuesday, Nov. 13

There are 10+ tracks providing you lots of different input from talks, workshops and other sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00

online session
online session

7:30

Registration

7:30-9:00


8:00

online session
online session

9:00

Conference Opening - Welcoming Words

9:00-9:10 Room F1+F2+F3 - Plenary


9:10

online session

45-minute Keynote

9:10-9:55 Room F1+F2+F3 - Plenary

From Fairy Tales to Serious Stuff; Two Generations in Tech


9:55

Snack Break & Exhibition

9:55-10:25


10:25

online session

30-min New Voice Talk

10:25-10:55 Room F1 - Track 1: New Voices

Botium - next generation testing for chatbots

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room F2 - Track 2: Talks

Learning to Learn (the 20 hour experiment)

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room F3 - Track 3: Talks

Doubt Builds Trust

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room E1 - Track 4: Afternoon Sports

How we Develop and Test Software at eBay in Berlin

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room E1- Track 4: Vendor Talks

The Reality of Testing in an Artificial World

online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Room D1+D2 - Track 6: Workshops

Feature Mapping

online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Room D3+D4 - Track 7: Workshops

Boost your creative thinking

online session

Bonus Session

10:25-12:25 Creative Space Room - Track 9: Workshops

Hands-on Lab


10:55

Coffee Break

10:55-11:10


11:10

online session

30-min New Voice Talk

11:10-11:40 Room F1 - Track 1: New Voices

Four nationalities, two countries, one team - can it work?

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room F2 - Track 2: Talks

Dealing with unknowns

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room F3 - Track 3: Talks

Robot Framework 10 years after

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room E1- Track 4: Vendor Talks

Agile Thinking drives digital Innovation

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room E1 - Track 4: Afternoon Sports

Tester's Guide to Managing Biases

online session

Bonus Session

11:10-12:25 Creative Space Room - Track 9: Workshops

Hands-on Lab


11:40

Coffee Break

11:40-11:55


11:55

online session

30-min New Voice Talk

11:55-12:25 Room F1 - Track 1: New Voices

When in doubt, write it out!

Equipment required
online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room F2 - Track 2: Talks

Measure it or it didn't happen

online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room F3 - Track 3: Talks

Sacrificial Architecture in modern web development

online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room E1- Track 4: Vendor Talks

I Bought a Robot

online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room E1 - Track 4: Afternoon Sports

Maturing your path toward DevOps with Continuous Testing

online session

Bonus Session

11:55-12:25 Creative Space Room - Track 9: Workshops

Hands-on Lab


12:25

Lunch & Exhibition

12:25-13:25


13:25

online session

45-minute Keynote

13:25-14:10 Room F1+F2+F3 - Plenary

Transparency: A holistic approach to software quality


14:10

Coffee Break

14:10-14:25


14:25

online session

30-min New Voice Talk

14:25-14:55 Room F1 - Track 1: New Voices

Continuous performance testing through the users’ eyes

online session
14:25-14:55 Room F2 - Track 2: Talks

Cinema Replay of: "Dealing with unknowns"

online session

30-minute Talk

14:25-14:55 Room F3 - Track 3: Talks

The Testing Profession: The Good, the Bad and the Ugly

online session

150-min Workshop

14:25-17:25 Room E1- Track 4: Vendor Talks

Introduction to VR Software Testing

Equipment required
online session

150-min Workshop

14:25-17:25 Room D1+D2 - Track 6: Workshops

Confident Software Delivery

Equipment required
online session

150-min Workshop

14:25-17:25 Room D3+D4 - Track 7: Workshops

Finding a Learning Partner in the Testing Community

online session

150-min Workshop

14:25-17:25 Room D5+D6 - Track 8: Combo Sessions

Stepping into your user's shoes

Equipment required
online session

Bonus Session

14:25-17:25 Creative Space Room - Track 9: Workshops

Hands-on Lab


14:55

Coffee Break

14:55-15:10


15:10

online session

30-min New Voice Talk

15:10-15:40 Room F1 - Track 1: New Voices

How concepts of feminism make me a better tester

online session

30-minute Talk

15:10-15:40 Room F2 - Track 2: Talks

A fundamental cookbook for testing (with) hardware

online session

30-minute Talk

15:10-15:40 Room F3 - Track 3: Talks

Automating repetitive communication tasks with a Bot

online session

Bonus Session

15:10-17:25 Creative Space Room - Track 9: Workshops

Hands-on Lab


15:40

Snack Break & Exhibition

15:40-16:10


16:10

online session

30-min New Voice Talk

16:10-16:40 Room F1 - Track 1: New Voices

Using 8D approach to develop product team

Equipment required
online session

30-minute Talk

16:10-16:40 Room F3 - Track 3: Talks

me and my burnout

online session

Bonus Session

16:10-17:25 Room E1 - Track 4: Afternoon Sports

Aikido for Everyone

Equipment required
online session

Bonus Session

16:10-17:25 Creative Space Room - Track 9: Workshops

Hands-on Lab


16:40

Coffee Break

16:40-16:55


16:55

online session

30-min New Voice Talk

16:55-17:25 Room F1 - Track 1: New Voices

Testability starts with Code

online session

30-minute Talk

16:55-17:25 Room F2 - Track 2: Talks

A Guided Tour of Automation for Testers

online session

30-minute Talk

16:55-17:25 Room F3 - Track 3: Talks

Secrets to Cultivating Awesome Superhero Teams

online session

Bonus Session

16:55-17:25 Creative Space Room - Track 9: Workshops

Hands-on Lab


17:25

Coffee Break

17:25-17:40


17:40

online session

45-minute Keynote

17:40-18:25 Room F1+F2+F3 - Plenary

Harnessing Change for Competitive Advantage


18:25


18:30

Time to get dressed / Award Night Warm-up with Fingerfood & Drinks

18:25-20:00 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall - Open Space Track


20:00

online session

22:00

Aftershow Party with Live Band & Dancing

22:00-23:55 Room F1+F2+F3 - Plenary

If you like AgileTD you might also be interested in :

Your privacy matters

We use cookies to understand how you use our site and to give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it and accept our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Use.