November 8 – 13, 2020

Hybrid Edition!

EUROPE'S GREATEST AGILE SOFTWARE TESTING FESTIVAL!

Program 2019

  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Expert
  • Keynote
  • Social
streaming icon streaming icon
view online sessions

Conf. Day 1, Tuesday, Nov. 5

There are 10+ tracks providing you lots of different input from talks, workshops and other sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00

online session

7:30

Registration

7:30-9:00 Registration Desk/F-Rooms Foyer


9:10

online session

45-minute Keynote

9:10-9:55 Room F1+F2+F3 - Plenary

More Than That


9:55

Snack Break & Exhibition

9:55-10:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


10:25

online session

30-min New Voice Talk

10:25-10:55 Room F1 - Track 1: New Voices

Contracts to Converse : Transforming from manager to tester

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room F2 - Track 2: Talks

Testing on the beat

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room F3 - Track 3: Talks

Test Strategy - waterfall legacy or game changer in Agile

online session

30-minute Vendor Talk

10:25-10:55 Room E1- Track 4: Vendor Talks

No Code Automation

online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Room E2 + E3 - Track 5: Remote Talks

Develop a framework to maximize the potential of Cucumber

Equipment required
online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Room D1+D2 - Track 6: Workshops

A Lawful Thing To Test

Equipment required

11:10

online session

30-min New Voice Talk

11:10-11:40 Room F1 - Track 1: New Voices

From Chemotherapy Brain Fog to Test Automation

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room F2 - Track 2: Talks

The Customer As System Under Test

online session

30-minute Vendor Talk

11:10-11:40 Room E1- Track 4: Vendor Talks

QA Battle Plan


11:55

online session

30-min New Voice Talk

11:55-12:25 Room F1 - Track 1: New Voices

Turning the Quality of Your Pipeline into a Team Task

online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room F2 - Track 2: Talks

Reverse Gamification: the power of reuse

Equipment required
online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room F3 - Track 3: Talks

Managing bugs using an e2e philosophy

online session

30-minute Vendor Talk

11:55-12:25 Room E1- Track 4: Vendor Talks

beAutomated in one week


13:25

online session

45-minute Keynote

13:25-14:10 Room F1+F2+F3 - Plenary

Influencing without Power


14:25

online session

30-min New Voice Talk

14:25-14:55 Room F1 - Track 1: New Voices

How to Deliver High-Quality Software & Accelerate Growth

online session

30-minute Talk

14:25-14:55 Room F2 - Track 2: Talks

The Five Quality Metrics You’ll Ever Need

online session

30-minute Talk

14:25-14:55 Room F3 - Track 3: Talks

Evil User Stories - Improve Your Application Security

online session

75-minute Workshop

14:25-15:40 Room E2 + E3 - Track 5: Remote Talks

Leading SAFE and REAL agile change

online session

150-min Workshop

14:25-17:25 Room D1+D2 - Track 6: Workshops

Confident fast-pace delivery of microservices

Equipment required
online session

150-min Workshop

14:25-17:25 Room D5+D6 - Track 8: Combo Sessions

Git for Testers

Equipment required
online session

150-min Workshop

14:25-17:25 Creative Space Room - Track 9: Workshops

ScrumTale simulation game

Equipment required

15:10

online session

30-min New Voice Talk

15:10-15:40 Room F1 - Track 1: New Voices

Little Red Riding Hood and the forest of broken windows

online session

30-minute Talk

15:10-15:40 Room F3 - Track 3: Talks

App-cessibility and its pitfalls in a digital world


15:40

Snack Break & Exhibition

15:40-16:10 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


16:10

online session

30-min New Voice Talk

16:10-16:40 Room F1 - Track 1: New Voices

Deadline killed the agile star

online session

30-minute Talk

16:10-16:40 Room F2 - Track 2: Talks

A quick guide to implement ATDD in Agile Teams-A Case Study

online session

30-minute Talk

16:10-16:40 Room F3 - Track 3: Talks

5 levels of api automation

online session

75-minute Workshop

16:10-17:25 Room E2 + E3 - Track 5: Remote Talks

Re-Do of Leading SAFE and REAL agile change


16:55

online session

30-min New Voice Talk

16:55-17:25 Room F1 - Track 1: New Voices

QA from the perspective of a Backend dev

online session

30-minute Talk

16:55-17:25 Room F2 - Track 2: Talks

Five Quick Ideas to Improve your Executable Specifications

online session

30-minute Talk

16:55-17:25 Room F3 - Track 3: Talks

Wizards, witches and testing


17:40

online session

45-minute Keynote

17:40-18:25 Room F1+F2+F3 - Plenary

Where Next for Tech Ethics?


20:00

online session

22:00

Aftershow Party with 80s Live Band, Music & Dancing

22:00-23:55 Room F1+F2+F3 - Plenary

Other Events:

Your privacy matters

We use cookies to understand how you use our site and to give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it and accept our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Use.