November 8 – 13, 2020

Hybrid Edition!

EUROPE'S GREATEST AGILE SOFTWARE TESTING FESTIVAL!

Program 2020

  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Expert
  • Keynote
  • Social
streaming icon streaming icon
view online sessions

Conf. Day 4, Friday, Nov. 13

There are 10+ tracks providing you lots of different input from talks, workshops and other sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00

online session

8:00

online session
online session

8:30

online session
8:30-9:00 Registration Desk/F-Rooms Foyer

Registration


9:00

Opening Session

9:00-9:10 Room F1+F2+F3 - Plenary


9:10

online session

45-minute Keynote

9:10-9:55 Room F1+F2+F3 - Plenary

Test Engineers are the Connectors of Our Teams


9:55

Snack Break

9:55-10:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


10:25

online session

30-min New Voice Talk

10:25-10:55 Room F1 - Track 1: New Voices

Quality coaching in transition

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room F2 - Track 2: Talks

Should we just... delete it?!

online session

30-minute Talk

10:25-10:55 Room F3 - Track 3: Talks

Bulletproof Test Environments [RE-DO]

online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Room E1 - Track 4: Workshops

Put testing on the map

online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Room E2 - Track 5: Workshops

How the heck do I perform a Risk Analysis?

online session

120-minute Workshop

10:25-12:25 Room E3 - Track 6: Workshops

Better Stories with User Story Mapping and Example Mapping

online session
10:25-12:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


10:55

Coffee Break

10:55-11:10 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


11:10

online session

30-min New Voice Talk

11:10-11:40 Room F1 - Track 1: New Voices

How to tell it to the Tester...

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room F2 - Track 2: Talks

Discussions Testers Should No Longer Be Having

online session

30-minute Talk

11:10-11:40 Room F3 - Track 3: Talks

The Art of Asking Questions [RE-DO]

online session
11:10-12:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


11:40

Coffee Break

11:40-11:55 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


11:55

online session

30-min New Voice Talk

11:55-12:25 Room F1 - Track 1: New Voices

End-to-end testing microservices: a love-hate relationship

online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room F2 - Track 2: Talks

Test Automation Hell

online session

30-minute Talk

11:55-12:25 Room F3 - Track 3: Talks

Systems Theoretical Testing Analysis [RE-DO]

online session
11:55-12:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


12:25

Lunch

12:25-13:25 Hotel Restaurants & F-Rooms Foyer/Exhibition Hall


13:00

online session

13:25

online session

45-minute Keynote

13:25-14:10 Room F1+F2+F3 - Plenary

Beyond the bugs


14:10

Coffee Break

14:10-14:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


14:25

online session

30-minute Talk

14:25-14:55 Room F1 - Track 1: New Voices

What to do when your automated tests start to slow down [RE-DO]

online session

30-minute Talk

14:25-14:55 Room F2 - Track 2: Talks

Make meetings work [RE-DO]

online session

120-minute Workshop

14:25-16:25 Room E1 - Track 4: Workshops

Wander With A Purpose

Equipment required
online session

120-minute Workshop

14:25-16:25 Room E2 - Track 5: Workshops

Better Estimation and Planning

online session

120-minute Workshop

14:25-16:25 Room E3 - Track 6: Workshops

Filling your self care backpack

online session
14:25-16:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


14:55

Coffee Break

14:55-15:10 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


15:10

online session

30-min New Voice Talk

15:10-15:40 Room F1 - Track 1: New Voices

Extreme learning situations as testers [RE-DO]

online session

30-minute Talk

15:10-15:40 Room F2 - Track 2: Talks

Test Automation Hell [RE-DO]

online session
15:10-16:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


15:40

Coffee Break

15:40-15:55 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


15:55

online session

30-min New Voice Talk

15:55-16:25 Room F1 - Track 1: New Voices

Human Needs of a Team [RE-DO]

online session

30-minute Talk

15:55-16:25 Room F2 - Track 2: Talks

Great testers ensure its good AI [RE-DO]

online session
15:55-16:25 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer - Open Space Track

Open Space - Help and get help


16:25

Snack Break

16:25-16:55 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall & E-Rooms Foyer


16:55

online session

45-minute Keynote

16:55-17:40 Room F1+F2+F3 - Plenary

Let it go 🎶


17:40

Closing

17:40-18:00 Room F1+F2+F3 - Plenary

Other Events:

Your privacy matters

We use cookies to understand how you use our site and to give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it and accept our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Use.