NOV. 3 – 8, 2019
POTSDAM, GERMANY

EUROPE'S GREATEST AGILE SOFTWARE TESTING FESTIVAL!

Program 2018

  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Expert
  • Keynote
  • Social

Conf. Day 4, Friday, Nov. 16

There are 10+ tracks providing you lots of different input from talks, workshops and other sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00


8:00


8:30

Registration

8:30-9:00


9:00

Opening Session

9:00-9:10 Room F1+F2+F3 - Plenary


9:10

45-minute Keynote

9:10-9:55 Room F1+F2+F3 - Plenary

From Inspiration to Change


9:55

Snack Break

9:55-10:15


10:15

120-minute Workshop

10:15-12:15 Room E1+E2+E3

Facilitation Dojo


12:15

Lunch

12:15-13:00


13:00

45-minute Keynote

13:00-13:45 Room F1+F2+F3 - Plenary

Quality Transformation


13:45

Coffee Break

13:45-13:55


13:55

30-minute New Voice Talk

13:55-14:25 Room F1 - Track 1: New Voices

Deploy microservices with confidence

30-minute Talk

13:55-14:25 Room F2 - Track 2: Talks

Unlearning to facilitate learning

30-minute Talk

13:55-14:25 Room F3 - Track 3: Talks

A guide to finding quality testers

30-minute Talk

13:55-14:25 Room E1+E2+E3

Nonviolent Communication for Software Testers


14:25

Snack Break

14:25-14:45


14:45

45-minute Keynote

14:45-15:30 Room F1+F2+F3 - Plenary

Get off the Hamster Wheel and Start Adding Value!


15:30

Closing

15:30-15:45 Room F1+F2+F3 - Plenary


15:45


15:50

Goodbye and Last Drinks - this was the Agile Testing Days Festival 2018

15:50-17:00 F-Rooms Foyer/Exhibition Hall - Open Space Track

Other Events:

Your privacy matters

We use cookies to understand how you use our site and to give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it and accept our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Use.