Agile Testing Day Header

EUROPE'S GREATEST AGILE SOFTWARE TESTING FESTIVAL!

November 13–17, 2017 Potsdam, Germany

Program 2017

Start your networking on Sunday, Nov 12, 2017.

You are already around on Sunday and wanna warm up for the week?

Feel free to join us for any of below activities and use the quiet before the storm to catch up with speakers and other attendees who already arrived.


13:00

Early Conference Check-In

13:00-17:00

14:00

Warm-Up Open Space

14:00-17:00

17:00

Inofficial Meet & Greet

17:00-23:00
Jimmy's L.A. Bar @ Dorint Hotel

Conf. Day, 17th Nov

There are 10+ tracks providing you lots of different input from talks, workshops and other sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00


7:30

Registration

7:30-9:00


7:30


8:00


9:00

Opening Session

9:00-9:10

with José Díaz


9:10

45-minute Keynote

Culture Is More Than A Mindset

9:10-9:55
Room F1+F2+F3

9:55

Snack Break & Exhibition (Exhibition Hall)

9:55-10:25


10:25

30-minute Talk

Must.Kill.Mutants

10:25-10:55
Room F1

30-minute Talk

Selenide & KISS-Driven-Development

10:25-10:55
Room F3

120-minute Workshop

Sustainable Test Automation with Serenity BDD and Screenplay

10:25-12:25
Room E2+E3
Equipment required

120-minute Workshop

The Cost Of Fear

10:25-12:25
Room D1+D2

120-minute Workshop

Using Browser Development Tools To Help Mobile Testing

10:25-12:25
Room D3+D4
Equipment required

10:55

Coffee Break (Exhibition Hall)

10:55-11:10


11:10

30-minute Talk

Test-Drive Your Database

11:10-11:40
Room F3

30-minute Talk

Agile in Air

11:10-11:40
Room F1

30-minute Talk

Knowing what bad code looks like

11:10-11:40
Room F2
Equipment required

11:40

Coffee Break (Exhibition Hall)

11:40-11:55


11:55

30-minute Talk

We don't need no Education?

11:55-12:25
Room F1

30-minute Talk

Patterns for Improving Gherkin

11:55-12:25
Room F3

30-minute Talk

Making Visual GUI Testing Agile

11:55-12:25
Room F2

12:25

Lunch & Exhibition (Exhibition Hall)

12:25-13:25


13:25

45-minute Keynote

Learning through Osmosis

13:25-14:10
Room F1+F2+F3

14:10


15:30

Snack Break & Exhibition (Exhibition Hall)

15:30-16:00


16:00

45-minute Keynote

Pivotal Moments

16:00-16:45
Room F1+F2+F3

16:45

Closing

16:45-17:00

Register now

Join Europe's greatest Agile Testing Festival now!

Register now

Join Europe's greatest Agile Testing Festival now!