10th anniversary
NOV. 12–16, 2018
POTSDAM, GERMANY

EUROPE'S GREATEST AGILE SOFTWARE TESTING FESTIVAL!

10th anniversary

NOV. 12–16, 2018 POTSDAM, GERMANY

Program 2017

Start your networking on Sunday, Nov 12, 2017.

You are already around on Sunday and wanna warm up for the week?

Feel free to join us for any of below activities and use the quiet before the storm to catch up with speakers and other attendees who already arrived.


13:00

Early Conference Check-In

13:00-17:00

14:00

Warm-Up Open Space

14:00-17:00

17:00

Inofficial Meet & Greet

17:00-23:00
Jimmy's L.A. Bar @ Dorint Hotel
  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Keynote
  • Social

Conf. Day, 16th Nov

There are 10+ tracks providing you lots of different input from talks, workshops and other sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00


7:30

Registration

7:30-9:00


8:00


9:00

Opening Session

9:00-9:10

with José Díaz


9:10

45-minute Keynote

The Pothole of Automating Too Much

9:10-9:55
Room F1+F2+F3

9:55

Snack Break & Exhibition (Exhibition Hall)

9:55-10:25


10:25

30-minute Talk

Telling Better Stories

10:25-10:55
Room F2

120-minute Workshop

Jenkins and Containers

10:25-12:25
Room E1+E2+E3
Equipment required

120-minute Workshop

LEGO Product Exploration

10:25-12:25
Room D1+D2

30-minute Talk

Extreme Contracts

10:25-10:55
Room F3

Creative Video Corner

10:25-12:25
Havanna Bar

10:55

Coffee Break (Exhibition Hall)

10:55-11:10


11:10


11:40

Coffee Break (Exhibition Hall)

11:40-11:55


11:55

30-minute Talk

Me and my deadly sins

11:55-12:25
Room F1

30-minute Talk

No More Flaky Tests

11:55-12:25
Room F2

30-minute Talk

An alien visiting the office

11:55-12:25
Room F3

12:25

Lunch & Exhibition (Exhibition Hall)

12:25-13:25


13:25

45-minute Keynote

People, principles and pragmatism

13:25-14:10
Room F1+F2+F3

14:10

Coffee Break (Exhibition Hall)

14:10-14:25


14:25

150-minute Workshop

Security tests for web and mobile applications

14:25-17:25
Room D3+D4
Equipment required

150-minute Workshop

Continuous Deployment with Jenkins and Docker Swarm

14:25-17:25
Room E1+E2+E3
Equipment required

150-minute Workshop

Hands on HoloLens

14:25-17:25
Room D5+D6

Creative Video Corner

14:25-15:40
Havanna Bar

14:55

Coffee Break (Exhibition Hall)

14:55-15:10


15:10


15:40

Snack Break & Exhibition (Exhibition Hall)

15:40-16:10


16:10

Bonus Session

Sofa Session Happy Hour

16:10-17:25
Havanna Bar

16:40

Coffee Break (Exhibition Hall)

16:40-16:55


16:55


17:25

Coffee Break (Exhibition Hall)

17:25-17:40


17:40

45-minute Keynote

How to tell people they failed and make them feel great!

17:40-18:25
Room F1+F2+F3

18:25


20:00

45-minute Keynote

Culture Is More Than A Mindset

20:00-20:45
Room F1+F2+F3

21:00

Register now

Join Europe's greatest Agile Testing Festival now!

Register now

Join Europe's greatest Agile Testing Festival now!