10th anniversary
NOV. 12–16, 2018
POTSDAM, GERMANY

EUROPE'S GREATEST AGILE SOFTWARE TESTING FESTIVAL!

10th anniversary

NOV. 12–16, 2018 POTSDAM, GERMANY

Program 2017

Start your networking on Sunday, Nov 12, 2017.

You are already around on Sunday and wanna warm up for the week?

Feel free to join us for any of below activities and use the quiet before the storm to catch up with speakers and other attendees who already arrived.


13:00

Early Conference Check-In

13:00-17:00

14:00

Warm-Up Open Space

14:00-17:00

17:00

Inofficial Meet & Greet

17:00-23:00
Jimmy's L.A. Bar @ Dorint Hotel
  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Keynote
  • Social

Conf. Day, 15th Nov

There are 10+ tracks providing you lots of different input from talks, workshops and other sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00


7:30

Registration

7:30-9:00


8:00


9:00

Opening Session

9:00-9:10

with José Díaz


9:10

45-minute Keynote

PopcornFlow

9:10-9:55
Room F1+F2+F3

9:55

Snack Break & Exhibition (Exhibition Hall)

9:55-10:25


10:25

120-minute Workshop

How to test when robots become part of your process?

10:25-12:25
Room D5+D6
Equipment required

30-minute Talk

My bug backlog is smaller than yours.

10:25-10:55
Room F1

Bonus Session

Collaboration Lab

10:25-12:25
"Fritze" Pub

120-minute Workshop

Testing in a Continuous World

10:25-12:25
Room D1+D2

120-minute Workshop

The mindset of BDD

10:25-12:25
Room E2+E3

Creative Video Corner

10:25-12:25
Havanna Bar

10:55

Coffee Break (Exhibition Hall)

10:55-11:10


11:10


11:40

Coffee Break (Exhibition Hall)

11:40-11:55


11:55


12:25

Lunch & Exhibition (Hotel Restaurant & Exhibition Hall)

12:25-13:25


13:25

45-minute Keynote

A Practical Guide to Testing in DevOps

13:25-14:10
Room F1+F2+F3

14:10

Coffee Break (Exhibition Hall)

14:10-14:25


14:25

30-minute Talk

Getting Ready for the Cloud!

14:25-14:55
Room F3

150-minute Workshop

Testopsy - dissecting your Testing

14:25-17:25
Room D1+D2
Equipment required

150-minute Workshop

Improve Your Graphical Skills

14:25-17:25
Entrance Hall

150-minute Workshop

Robot Warsz

14:25-17:25
Room D5+D6

150-minute Workshop

Get rid of boring retrospectives

14:25-17:25
Room D3+D4
Equipment required

Bonus Session

Walk'n'Talk

14:25-17:25
Hotel Lobby
Equipment required

Bonus Session

Collaboration Lab

14:25-17:25
"Fritze" Pub

15-minute Consensus Talk

Agile testing out of the box

14:25-14:40
Room F1

15-minute Consensus Talk

Quality Automation @ Rabobank

14:40-14:55
Room F1

Creative Video Corner

14:25-15:40
Havanna Bar

150-minute Workshop

Exploratory Testing

14:25-17:25
Room E2+E3
Equipment required

14:55

Coffee Break (Exhibition Hall)

14:55-15:10


15:10

7-minute Lightning Talk

How to bake a tester

15:20-15:30
Room F1

15:40

Snack Break & Exhibition (Exhibition Hall)

15:40-16:10


16:10

Bonus Session

Sofa Session Happy Hour

16:10-17:25
Havanna Bar

15-minute Consensus Talk

Agile or Waterfall? Business & Environment decide

16:25-16:40
Room F1

16:40

Coffee Break (Exhibition Hall)

16:40-16:55


16:55

7-minute Lightning Talk

SCRUM vs. Management

17:15-17:25
Room F1

17:25

Coffee Break (Exhibition Hall)

17:25-17:40


17:40

45-minute Keynote

Breaking down silos to team cross functionality

17:40-18:25
Room F1+F2+F3

18:25


19:30


22:00

120-minute Workshop

BeerNote - Agile Testing Late Night Cabaret Vol. III

22:00-23:00
"Fritze" Pub
Register now

Join Europe's greatest Agile Testing Festival now!

Register now

Join Europe's greatest Agile Testing Festival now!